Contact

MadamePetite / Contact

Foto @ Nynke Laagland

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen omtrent onze items, de verhuur of de styling? Zit jouw favoriete item er net niet tussen? Ben je fotograaf/fotografe of een andere leverancier in de trouwbranche en zou je graag een styled shoot met ons samen willen organiseren?

Neem dann gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder en kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Wij verzoeken je echter vriendelijk eerst even bij de meest gestelde vragen te kijken of je antwoord hier niet al tussen staat. Zo niet kun je ons via info@madamepetite.nl bereiken of vul onderstaand formulier in.

Klik hier om naar de pagina met de meest gestelde vragen te komen.

Wij doen ons best om je vragen binnen 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen en weekenden) te beantwoorden. Kijk voor de zekerheid ook even in het postvak met de ongewenste mails.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-117 199 60. Vooral in het hoogseizoen van maart tot en met oktober zijn wij veel onderweg in verband met evenementen, inkopen doen of bruiloften en zijn wij soms wat minder goed bereikbaar. Wij bellen altijd terug of probeer het gewoon nog een keer.

Wij horen in ieder geval heel graag van je.

Madame Petite

PS:  Let op!

Wat voor bijzondere en bizarre tijden zijn het met Corona. We hopen oprecht dat je gezond bent. Mocht je graag nog dit jaar willen trouwen maar ben je bang voor mogelijke kosten bij een verplaatsing. Wij verplaatsen gewoon met je mee (op basis van beschikbaarheid) tot en met eind van het jaar 2021. Bij annulering zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Van eind september tot en met februari 2021 zijn wij met zwangerschapsverlof en nemen wij geen opdrachten meer aan.