Contact

MadamePetite / Contact

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen omtrent onze spullen en de verhuur? Zit jouw favoriete item er net niet tussen? Ben je fotograaf/fotografe of een andere leverancier in de trouwbranche en zou je graag een styled shoot met ons samen organiseren?

Neem dann gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder en kijken graag samen naar de mogelijkheden.
Je kunt ons bereiken via info@madamepetite.nl of vul onderstaand formulier in.
Wij doen ons best om je vragen binnen 24 uur (m.u.v. feestdagen en weekenden) te beantwoorden. Kijk voor de zekerheid ook even in het postvak met de ongewenste mails.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-117 199 60. Vooral in het hoogseizoen van maart tot en met oktober zijn wij veel onderweg in verband met evenementen, inkopen doen of bruilofte en zijn wij soms wat minder goed bereikbaar. Wij bellen altijd terug of probeer het gewoon nog een keer.

Wij horen in ieder geval heel graag van je.

Madame Petite

PS:  Let op!

Wij kijken hier al zo lang naar uit. Want wij gaan namelijk zelf trouwen in 2019! Yeah! Wij zijn dan ook van 29 juli 2019 tot en met 12 augustus 2019 heel beperkt of even helemaal niet bereikbaar of beschikbaar. Voor bestellingen neem alsjeblieft op tijd contact met ons op. Wij nemen alsnog opdrachten en bestellingen aan. Wel worden deze vóór 29 juli geleverd of dienen ze door jou opgehaald te worden en dien je ze na 12 augustus weer terug te brengen of wij komen ze weer ophalen. Je dient zelf voor een droge opslagruimte in de tussentijd te zorgen. Voor de mogelijke langere huurperiode brengen wij geen extra kosten in rekening.