Styling

MadamePetite / Styling

Foto: MemoriesbyMarleen Bloemen: Le Fleuries, Jurk Look of Love Bridal, Pak: Michael Giso MUAH BeautifulmorningbyLi,

Ons concept 

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje gaat nemen op onze site en interesse hebt om de styling van jullie bruiloft door Madame Petite te laten verzorgen. Wij staan te springen om jullie mooie dag met veel liefde en oog voor details te mogen verzorgen. Daarbij letten wij goed op jullie budget en houden wij uiteraard rekening met jullie wensen en locatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat met een klein of een groot budget je veel kunt bereiken en je bruiloft net dat persoonlijke tintje kunt geven. Want styling draait bij ons echt om persoonlijkheid. Past een grote bruiloft gewoon niet bij jou en wil je liever aan een lange tafel met je vrienden en familie uren dineren? Geen probleem, dan besteden wij de meeste aandacht aan jullie diner tafel. Ben je eerder een feestbeest? Dan kijken wij samen hoe wij de feestruimte mooi(er) kunnen maken.

Je bent dus ook niet verplicht om alle onderdelen van je bruiloft door ons te laten verzorgen. Uiteraad het is het altijd het mooist als je een thema kunt doortrekken naar de gehele dag, van ceremonie tot diner en feest, maar dit is absoluut geen verplichting.

Laat je niet te veel verleiden van pinterest en instagram (voor inspiratie uiteraard altijd een dikke aanrader) maar luister naar je eigen gevoel en overleg wat voor JULLIE belangrijk is. Het is jullie mooie dag en van niemand anders. Willen jullie graag alleen de ceremonie door ons laten verzorgen, of alleen de styling van het diner? Alles kan maar niets moet.

Onze style zouden wij het beste kunnen omschrijven als modern met een vleugje vintage en boho. Wij gebruiken veel natuurlijke materialen zoals bloemen (!), hout, katoen, steen etc. en houden van warme tinten.

Aangezien het uitwerken van concepten en het verzamelen en de inkoop van materialen veel tijd in beslag neemt verzoeken wij je vriendelijk om uiterlijk 3 maanden voor je mooie dag contact met ons op te nemen. Wij worden door de meeste bruidsparen 6 a 8 maanden van tevoren geboekt.

Heb je vragen of wil je graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 117 199 60 of stuur ons een berichtje via ons contactformulier.

Foto Louise Boonstoppel , Jurk: Bruidsatelier Jadau

Onze werkwijze

Om je alvast een goed beeld te kunnen geven hoe wij werken vindt je hieronder onze werkwijze:

1.Kennismakingsgesprek

Om jullie en jullie wensen beter te leren kennen,  plannen wij eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Het liefst spreken wij persoonlijk af, maar woon je niet binnen een straal van 40 km vanaf Sneek, dan zullen wij de eerste keer kennis maken via skype of facetime.

Het gesprek duurt gemiddeld 1-1,5 uur en bespreken wij samen jullie locatie, wensen en de indeling van jullie mooie dag. Dit gesprek is dus gratis en geheel vrijblijvend!

2. Offerte

Op basis van het gesprek gaan wij een uitgebreide offerte maken inclusief alle bijkomende kosten, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.

Uiteraard kun je nog van alles aanpassen en wijzigen.

Is de offerte akkoord? Wat super leuk dat wij de styling voor jullie mooie dag mogen verzorgen.

Wij vragen dan een aanbetaling van 30 % ongeacht het bestedingsbedrag en uiteindelijke hoogte van de definitieve factuur. Nadat het bedrag is overgemaakt staat jullie mooie dag vast in onze agenda. De aanbetaling wordt uiteraard in mindering gebracht bij de eindafrekening.

3. Locatiebezoek

Daarna plannen wij samen een locatiebezoek in om alle details verder te bespreken, de verschillende opties te bekijken en met de locatie te overleggen. Helaas is niet altijd alles mogelijk in verband met beperkingen of voorwaarden van de locatie, denk aan brandveiligheid of eigen leveranciers van de locatie.

Mocht hierdoor duidelijk worden dat wij meer decoratie nodig hebben en/of uren moeten draaien om jullie mooie dag tot in de puntjes te kunnen verzorgen, kan de offerte nog aangepast worden. Hetzelfde is natuurlijk ook anders om van toepassing. Stel dat na een locatiebezoek duidelijk wordt, dat wij minder decoratie of uren nodig hebben, kan de offerte nog aangepast worden. Dit gaat natuurlijk allemaal samen in overleg.

4. Voorbereidingen

Wij gaan aan de slag voor jullie met de voorbereidingen en gaan wij jullie uiteraard op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

5. Jullie mooie dag

Voor jullie betekent dat alleen maar GENIETEN.

Afhankelijk van jullie locatie en de dagindeling gaan wij alles opbouwen op de dag zelf of de dag daarvoor. Uiteraard zorgen wij dat alles weer wordt afgebouwd de dezelfde dag of de dag daarna. Wij ‘storen’ jullie dan zo min mogelijk en zullen wij bij vragen altijd met de ceremoniemeester overleggen. Wij zijn gemiddeld, afhankelijk van onze taken, tussen de 6 en 14 uur op een bruiloft met de styling.

Na de bruiloft ontvangen jullie dan de factuur voor het eindbedrag.

Foto Lotty H Photography, Bloemen Edenique Floral Design, Modellen Manon van Wees en Corstiaan de With, Jurk Wild At Heart

 

Beschikbaarheid 2021

Om te garanderen dat onze volledige aandacht naar jullie en de styling van jullie mooie dag gaat nemen wij slechts een beperkt aantal bruiloften (styling) per maand aan.

Helaas zitten wijn dan ook al vol in bepaalde maanden. Hieronder zie je onze actuele beschikbaarheid:

April: 2 plekjes beschikbaar

Mai: VOL

Juni: VOL

Juli: VOL

Augustus: 1 plekje beschikbaaar

September: 1 plekje beschikbaar

Vanaf oktober voldoende beschikbaarheid

Heb je een heel tof idee of concept en denk je dat wij helemaal bij jou passen? Aarzel dan alsjeblieft niet om ons te contacteren. Wij kijken dan graag naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie over onze prijzen kun je hier een kijkje nemen.

Beschikbaarheid 2022

Om te garanderen dat onze volledige aandacht naar jullie en de styling van jullie mooie dag gaat nemen wij slechts een beperkt aantal bruiloften (styling) per maand aan.

Helaas zitten wijn dan ook al vol in bepaalde maanden. Hieronder zie je onze actuele beschikbaarheid:

April: 2 plekjes beschikbaar

Mai: 2 plekjes beschikbaar

Juni: VOL

Juli: 1 plekje beschikbaar

Augustus: 2 plekjes beschikbaar

Vanaf september voldoende beschikbaarheid (Let op! Ivm een wereldreis zullen wij alle voorbereidingen doorvoeren maar op de dag zelf zullen onze collega’s die wij 1000 % vertrouwen de styling doen)

Foto Madame Poppy, Bloemen Anders Bloemenstyling