Over ons

MadamePetite / Over ons

We love vintage!

Wij waren altijd al gecharmeerd van oude spullen, spullen met een verhaal en items die niet meer in perfecte staat zijn maar die juist door hun leeftijd en staat een bijzondere sfeer uitstralen.

Hiervoor struinen wij de leukste vlooienmarkten en veilingen binnen Europa en daarbuiten voor je af om de meest unieke items voor jouw bruiloft, fotoshoot of evenement te vinden. Elk item is dan ook met liefde en aandacht uitgekozen en vertelt een verhaal wat wij graag met je delen.

Of het nu een mooie oude antieke stoel is die wij van een oude mevrouw uit Frankrijk hebben overgenomen, een stoel die al sinds een eeuw in het bezit van de familie was of een stoere oude telefoon van 1900 die uit een fabriek in Denemarken komt. Het verhaal wat achter elk item schuilt maakt ons aanbod uniek. Wij hebben meer dan 400 verschillende items in de verhuur.

Maar wij verhuren ook spullen die jouw bruiloft, fotoshoot of evenement gewoon bijzonderder en persoonlijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een slingers of een toffe backdrop.

Waarom Madame Petite? Petite komt uit het frans en betekent “klein”. Waarom nou juist klein? Nee, wij zijn zeker niet ‘klein’, maar wij houden van de kleine dingetjes in het leven. Een mooie bos bloemen, een zwoele zomerse avond, lekker en uitgebreid dineren met vrienden en familie, een zonsondergang, warme chocolademelk na een lange wandeling, een goed boek ….

Van onze passie en door het organiseren van onze eigen bruiloft is het idee van Madame Petite ontstaan. Wij hopen met onze items, jouw bruiloft, evenement of fotoshoot een stuk persoonlijker en mooier te maken.

Zo hebben wij in het verleden met heel veel plezier voor o.a. Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018, Theater Sneek, Playgrounds Festival in Breda en Eindhoven, Hunkemöller of One Local Day mogen werken en zijn onze shoots, aan welke wij mee mochten werken o.a. gepubliceerd in het Trouwplannen magazine (editie 2018/2019), zankyou of Girls of Honour. En natuurlijk mochten wij heel veel leuke bruidsparen, zowel met de verhuur maar ook het verzorgen van de styling, helpen om hun mooiste dag net nog iets “mooier” en ”persoonlijker” te maken.

Heb je vragen en/of wil je meer over onze diensten te weten, neem gerust contact met ons op.

Liefs,

Madame Petite