Meest gestelde vragen

MadamePetite / Meest gestelde vragen
Wat is het minimum bestedingsbedrag om via Madame Petite te huren?

Wij hanteren een minium bestedingsbedrag van 50 euro.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

De betaling geschied in twee termijnen.Je ontvangt samen met de definitieve bevestiging van je gehuurde items een factuur. Wij verzoeken je vriendelijk de aanbetaling van 30 % van het totaalbedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken. Na het inleveren van je items ontvang je een tweede factuur van ons met het restbedrag en heb je wederom 14 dagen de tijd om het bedrag over te maken. De borg dien je tijdens het ophalen of bezorgen contant te betalen. Let op! Vindt je evenement/feestje of bruiloft al binnen 4 weken bij bestelling plaats, dan brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Hoe kunnen wij met Madame Petite contact opnemen?

Wij zijn via de mail info@madamepetite.nl bereikbaar of telefonisch via 06-117 199 60. Wij doen ons uiterste best om vragen binnen 24 uur te beantwoorden muv feestdagen en weekenden. Vooral in het hoogseizoen van maart tot en met oktober zijn wij wat minder goed bereikbaar. Heb je na 2 werkdagen nog geen reactie mogen ontvangen, bel dan gerust. Kijk ook even in je postvak met de ongewenste mails!

Kan ik de items ook van tevoren gaan bekijken?

Ja hoor, dat is zeker mogelijk. Stuur ons even een berichtje of bel ons en wij plannen graag een afspraak met je in. Een kijkje nemen is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. De opslagruimte is in Sneek, Friesland. Het exacte adres ontvang je uiteraard nog van ons.

Vragen jullie een borg?

We vragen altijd een borg van 100 euro ongeacht het bestedingsbedrag. De borg dien je contant te betalen.
Wat gebeurd er als iets kapot gaat of ik in de hectiek kwijt raak?
Wij gaan ervan uit dat je zorgzaam met onze spullen omgaat. Alle onze items hebben ergens een kleine groene sticker om ze zo sneller terug te kunnen vinden. Mocht er onverwacht toch iets stuk gaan of jullie in de hectiek iets kwijt raken moeten we de prijs om het te vervangen wel verrekenen met de borg. We vragen altijd een borg van 100 euro ongeacht het bestedingsbedrag. Bij de definitieve bevestiging vind je altijd de verhuurvoorwaarden en een lijst met prijzen voor de vervanging, zodat je altijd vooraf weet waar je aan toe bent. Is het bedrag van de schade of het verlies hoger dan de borg, dan zullen we die kosten extra in rekening brengen op de (laatste) factuur.

Hoe kan ik via Madame Petite huren?

Wat tof dat je via Madame Petite wilt huren. Kies de gewenste items in de verhuurshop en leg ze in de winkelmaand. Kies voor betaaloptie overmaken. Plaats bij de opmerkingen voor welke dag(en) je de items wilt huren, waarvoor en of je de spullen wilt komen ophalen of wilt laten bezorgen. Indien alles wilt laten bezorgen vermeld hierbij graag ook het adres! We controleren dan voor jou de beschikbaarheid van alle items. Je ontvangt binnen 24 uur een definitieve bevestiging van ons, m.u.v. feestdagen of weekenden. Indien van toepassing, berekenen wij ook de bezorgkosten voor jou. Wij hanteren een minimum bestedingsbedrag van 30 euro.
Je ontvangt samen met de definitieve bevestiging van je gehuurde items een factuur. Wij verzoeken je vriendelijk de aanbetaling van 30 % van het totaalbedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken. Is je evenement/bruiloft/feestje al binnen 1 maand bij boeking? Dan brengen wij gelijk het volledige bedrag in rekening. Na het inleveren van je items ontvang je een tweede factuur van ons met het restbedrag en heb je wederom 14 dagen de tijd om het bedrag over te maken. De borg dien je tijdens het ophalen of bezorgen contant te betalen.
Je kunt ervoor kiezen de spullen bij ons in de showroom/opslagruimte in de buurt van Sneek op te halen of wij bezorgen de spullen graag bij jou. Na 3 dagen breng je de spullen weer terug of wij halen ze weer op. Wij gaan ervan uit dat je zorgzaam met onze spullen omgaat. Wij verzoeken je vriendelijk servies en glas af te wassen en droog te retourneren.

Doen jullie ook aan styling?

Wij ondersteunen je graag bij de styling van jullie mooiste dag. Stuur ons gerust een mailtje met je wensen en wij kijken samen naar de mogelijkheden. Wij bieden verschillende pakketten aan, van ‘een handje helpen’ tot het stylen van ceremonie, diner tafel, feestzaal etc. Je kunt ons ook los in huren. Ons uurtarief is 30 euro (exclusief btw) per uur, minimaal afname 2 uur. Wij horen graag van je!

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij halen en brengen de items graag bij je langs. Wij vragen 0,52 cent per gereden km, gerekend vanaf Sneek, Iepenlaan 7. De prijs is inclusief btw, chauffeur en benzinekosten. Je dient het aantal km keer 4 te berekenen. Wij leveren echter pas bij een bestelwaarde vanaf 100 euro. Helaas is het anders qua tijd en kosten voor ons niet haalbaar.