Investering

MadamePetite / Investering

Foto: Memories by Marleen Bloemen: Le Fleuries Jurk: Look love bridal

 

Wat kost een styling?

Dat is wellicht de meest gestelde vraag. Maar helaas, zo graag wij ook meteen een antwoord hierop zouden willen geven is dat helaas, zonder iets over jullie, jullie wensen, de locatie etc. komen te weten, niet mogelijk.

Je kunt het het beste met een ijscoman vergelijken. Wil je graag 1 of 3 bolletjes? Wil je graag met of zonder lepel in een hoorntje of in een beker? Wil je nou net dat extraatje hebben en ga je voor sprinkels, een sausje of ‘puur natuur’?

Zo is het ook een klein beetje met de styling. Geen bruiloft is hetzelfde. Alles is maatwerk. Wij willen daarom graag eerst even weten wat jullie wensen zijn. Daarom plannen wij altijd van tevoren een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dit verplicht je tot niets! Op basis hiervan gaan wij een offerte uitwerken.

Hoe wij te werk gaan lees je hier.

Om je alsnog een idee te geven wat de kosten zouden kunnen zijn hier even wat belangrijke puntjes op een rijtje:

  • De meeste bruidsparen kiezen ervoor om de gehele dag door ons te laten verzorgen, dus van ceremonie tot diner en feest. Niets moet, maar alles kan. Je kunt ook ervoor kiezen om alleen een onderdeel (kijk wat voor jullie belangrijk is) door ons aan te kleden zoals bijvoorbeeld alleen de ceremonie of een diner tafel.
  • Afhankelijk van de wensen spenderen de meeste bruidsparen voor een volledige styling (gemiddeld – alles hangt van je wensen af) tussen de €1250 en € 2500 inclusief 21 % btw exclusief bloemen, reiskosten en materiaalkosten.
  • Heb je zelf al alles in huis en ben je alleen op zoek naar iemand die het voor jou komt neerzetten? Dan kun je ook ervoor kiezen om ons los in te huren. Ons uurtarief is €45 per uur exclusief 21 % btw, afname minimaal 4 uren exclusief reiskosten.
  • Ons uurtarief bestaat altijd uit: uitwerken van een concept, locatiebezoek, inkopen, voorbereidingen, op- en afbouw
  • Alleen al het uitwerken van een concept tot alle voorbereidingen, inkopen doen, overleg met andere leveranciers zijn wij snel tussen 20 a 30 uur per bruiloft bezig. Hier is nog niet eens de dag zelf of de op- en afbouw meegerekend.

Wil je ook weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan ons contacformulier in om vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen of neem telefonisch contact met ons op via 06 117 199 60. Klik hier (helemaal onderin op de pagina) voor een overzicht met onze beschikbaarheid in 2021/2022.

Wij horen graag van je!