Festival (bruiloft) inspiratie op One Local Day

MadamePetite / Decoration  / Festival (bruiloft) inspiratie op One Local Day

Festival (bruiloft) inspiratie op One Local Day

Eind mei was het dan eindelijk zover! Onze deelname aan One Local Day in Sneek op een heel toffe locatie, direct aan het water. Samen met de dames van Vierlieft mochten wij prachtige, kleine en gezellige hoekjes creëren. Gewoon om even lekker te kunnen zitten, te eten, te kletsen of gewoon om even te genieten van de zon. Want ja, het weer liet ons absoluut niet in de steek.

Zondag 20 mei was het vroeg opstaan, want One Local Day kon eindelijk beginnen. One Local Day is een evenement dat door Sun en Audrey wordt georganiseerd, twee heel lieve dames uit Friesland.

Bij One Local Day draait het om authentieke en inspirerende ondernemers met mooie producten en een ontspannen sfeer waarin elkaar ontmoeten centraal staat. En zo voelde het ook gelijk. Zo leuke gesprekken gevoerd met leuke en gedreven ondernemers uit Friesland en omgeving.

Gezellige hoekjes…

One Local Day vond plaats op een onwijs toffe locatie, namelijk Lokaal55. Industrieel een klein beetje edgy en toch met zo veel liefde voor details ingericht. En de locatie ligt ook nog eens direct aan water. Het is een officiële trouwlocatie en heeft zelf een eigen mini kapel. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een geschikte locatie, ga dan zeker even op hun website kijken!

Samen met Femke en Nynke van Vierlieft hebben wij verschillende hoekjes gerecreëerd om mensen een festival (bruiloft) gevoel te geven en waar zij lekker te kunnen zitten.

De styling is dan ook weer fantastisch gedaan door Vierlieft. Geniet even mee:

Dinner tafel setting.

It’s all about the details.

Vierlieft was ook aanwezig op One Local Day met een standje. De kleine tafel rechts is te huur via ons!

Volgend jaar mei staat weer de volgende editie op het programma. Kom jij ook gezellig langs? Zoek je nog leuke spullen voor jouw mooiste dag of evenement? Neem dan contact met ons op. We zijn constant aan het uitbreiden van ons assortiment.

PS: In verband met privacy hebben wij bewust ervoor gekozen om geen foto’s te tonen met mensen erop.

 

Credits:

Foto & Styling Vierlieft
Locatie Lokaal55
Evenement One Local Day
Rentals Madame Petite (me)

No Comments
Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.