5x onmisbare vintage decoratie voor op elke party

MadamePetite / Decoration  / 5x onmisbare vintage decoratie voor op elke party

5x onmisbare vintage decoratie voor op elke party

Wat ons betreft zijn er talloze redenen voor een feestje! Of je een aanstaande moeder wilt verrassen of je verjaardag wilt vieren: met de juiste feestdecoratie wordt het feest nog leuker. Want gave feestversiering mag natuurlijk niet ontbreken wanneer je een feest organiseert! En, als je dan toch bezig bent, waarom zou je het dan niet à la vintage aanpakken? Met onze vintage accessoires die mooi bij elkaar passen, wordt dat wel heel erg makkelijk!

1. Je feestje is pas echt compleet met feestverlichting

Het organiseren van een feestje kost heel wat voorbereiding. Je moet rekening houden met het aantal gasten, zorgen dat er genoeg (fris)drank aanwezig is, er lekkere hapjes te nuttigen zijn en er een gezellige sfeer heerst. Het laatste kun je creëren met een lekker muziekje. Maar ook de feestverlichting mag natuurlijk niet vergeten worden! Zonder de juiste feestverlichting kan

de sfeer op het feest heel anders zijn dan je van tevoren misschien had voorgesteld. Met de lichtletters tover je de saaiste ruimte om tot een hippe feestlocatie en met de vintage kandelaren maak je elke foto Instagram-waardig! Wedden dat je gasten helemaal vrolijk worden van deze accessoires?

2. Hippe slingers

Als je aan feestslingers denkt, denk je al snel aan

de basic en vaak ietwat saaie vlaggetjesslingers. Gelukkig kun je jouw feestje een stuk leuker aankleden met onze vintage slingers! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze kanten slingers voor op je bruiloft? Of onze vintage stoffen slingers?

 

3. Creatief met het frame van een fot

olijst

Op ieder tof feestje worden leuke foto’s gemaakt voor op social media of – als ze iets té beschamend zijn – voor in de appgroep. Laat je gasten de leukste foto’s maken met een mooie oude fotolijst . Hilarische herinneringen gegarandeerd!

4. Scrabble letters: persoonlijk en origineel

Je kent het wellicht van het ouderwetse woordspelletje. Maar wat dacht je van Scrabble letters als leuke feestdecoratie? Met de schitterende en gezellige houten letters maak je de mooiste combinaties. Plaats ze op een authentiek woordplankje of op één van onze oude koffers.

5. Zeg het met bordjes

Bordjes op je feest: je kunt bijna niet meer zonder. Wegwijzers en bordjes kunnen echte eyecatchers zijn. Laat je gasten door middel van bordjes zien waar het feest plaatsvindt, waar de photobooth is en waar de toiletten zijn. Lead the way!

No Comments
Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.